Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι δασκάλα κλασσικού μπαλέτου με ειδικότητα στο ρωσικό σύστημα Vaganovaκαι Χορογράφος. Πτυχιούχος του ΥΠ.ΠΟ και μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Σχολών Χορού Ελλάδος (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.). 

Από το 1986 διατηρεί ιδιωτική Σχολή χορού στην Αθήνα αναγνωρισμένη από το κράτος.

Με την χορευτική ομάδα της Σχολής το 1989 παίρνει το Α’ Βραβείο στον διαγωνισμό νέων χορογράφων «Ραλλού Μάνου» που οργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για την χορογραφία «Ανθρωπάκια - Επιθανάτιος Άγγελος». Το 1990 αποσπά επίσης Α' Τιμητική διάκριση στον ίδιο διαγωνισμό για την χορογραφία «Amadeus».

Από τότε και μέχρι σήμερα έργα και χορογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε σκηνές της Αθήνας, Όπερα Βάρνας (Βουλγαρία) καθώς επίσης και με την μορφή παρουσίασης σε DVDέχουν ταξιδέψει και παρουσιαστεί σε ομάδες ευρύτερης φιλοσοφικής έρευνας σε Σόφια και Κούβα και αλλού.

Το 1995 - 1999 Συμμετέχει στην ίδρυση του περιοδικού «ΕΝ ΧΟΡΩ», μηνιαίο περιοδικό για τον χορό, όπου αρθρογραφεί και παίρνει συνεντεύξεις από διεθνείς προσωπικότητες του χώρου.

Από την δημιουργία της Σχολής και μέχρι σήμερα, μαθητές της έχουν αποσπάσει βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς χορευτών, καθώς επίσης και έχουν επιτυχημένη σταδιοδρομία ως δάσκαλοι, χορευτές και χορογράφοι.

 

 

 

--